Najmlađi Zrinjevci slavili protiv ljubuške Sloge 4:1, a dječaci rođeni 2010.g. slavili su rezultatom 6:4

Najmlađe kategorije HŠK Zrinjski i HNK Sloga iz Ljubuškog odigrali su dvije prijateljske utakmice. Dječaci rođeni 2009. i mlađi. Na terenima Arena Sport Centra u dvije utakmice pokazali su svoje nogometno umijeće. Prvo su na teren izašli dječaci koji treniraju nešto duže i koji su većinom rođeni 2009. godine.

Zrinjski je slavio pobjedu od 4:1, a strijelci za Zrinjski su bili Domagoj Matić 3 gola i David Džidić jedan gol. Strijelac za momčad Sloge bio je Mateo Bunoza. Ovu generaciju Plemića uspješno vodi trener Dragan Vrdoljak.

Nakon što su prvu utakmicu najmlađi Plemići protiv Sloge slavili sa 4:1, na teren Arena Sport Centra u Mostaru su izašli nešto mlađi igrači  rođeni 2010. godine. U dosta zanimljivoj utakmici prisutni gledatelji su mogli vidjeti čak 10 golova. Zrinjski je slavio pobjedu od 6:4. Strijelci za Zrinjski su bili: Damjan Margeta 4 gola, a Lovro Bilić i Franko Lučić postigli su po jedan pogodak.

Da napomenemo da su dječaci Zrinjskog rođeni 2009. godine slavili protiv HNK Sloge iz Ljubuškog pobjedu 4:1. Strijelci za Zrinjski u toj utakmici su bili Domagoj Matić 3 gola i David Džidić jedan gol.

Trener ovih uzrasta u Školi nogometa HŠK Zrinjski je Dragan Vrdoljak.

Nakon odigranih utakmica mali nogometaši HŠK Zrinjski i HNK Sloge su se počastili pizzama i sokovima u Arena Sport Centru u Mostaru.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P