Mozzart novi sponzor HŠK Zrinjski!

Kompanija Mozzart od danas je novi sponzor HŠK Zrinjski!

Suradnja između regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću i našeg kluba trajat će sljedećih pet godina u kojima će Mozzart biti naš ekskluzivni betting partner.

Ugovor o sponzorstvu u klupskim prostorijama u Mostaru potpisali su Denis Lasić, predsjednik Upravnog odbora HŠK Zrinjski i Tamara Đajić, rukovoditelj odjela marketinga u Mozzartu.

– Prije svega želimo izraziti zahvalnost kompaniji Mozzart na iskazanoj želji za ulaganjem u naš klupski nogomet, kao i posebnu zahvalnost što je prepoznala HŠK Zrinjski kao jedan od najboljih i najorganiziranijih klubova u BiH. Svi znamo što HŠK Zrinjski predstavlja u nogometu, a kako je naša vizija da klupski ciljevi mogu samo rasti, jasno da želimo uspostaviti suradnju sa što većim brojem renomiranih tvrtki, tako da smo sretni što će u društvu naših vodećih sponzora od danas biti i kompanija Mozzart. Zadovoljstvo je još veće jer smo potpisali petogodišnju suradnju, a to je najbolja potvrda koliko Mozzart vjeruje u HŠK Zrinjski, izjavio je Lasić nakon potpisivanja Ugovora.

Iz Mozzarta su također izrazili zadovoljstvo zbog potpisivanja ekskluzivne suradnje, odnosno što će u sljedećih pet godina biti uz klub koji se posljednjih godina etablirao kao jedan od najuspješnijih u BiH, što najbolje potvrđuje rekordnih šest naslova prvaka, ali i petnaest nastupa u UEFA natjecanjima.

– Zrinjski je ponos Mostara i jedan od najboljih klubova u BiH, a ovim petogodišnjim sponzorstvom želimo pomoći klubu da nastavi pružati dobre igre u najjačem rangu natjecanja. Zanimljivo da Zrinjski sljedeću utakmicu igra u Trebinju protiv FK Leotar kojem smo od ove sezone također sponzor, tako da ćemo u subotu navijati za oba kluba, a ponajviše za kvalitetan nogomet, izjavila je Tamara Đajić, rukovoditelj odjela marketinga u Mozzartu.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P