Mladi plemići uspješni u ligaškim susretima!

PREDPIONIRI: Stolac – Zrinjski 0:1

Predpioniri Zrinjskog u odličnoj utakmici slavili su protiv Stoca sa 1:0. Prvo poluvrijeme u ravnopravnoj utakmici Zrinjski je došao do prednosti u 12.minuti susreta. U drugom poluvremenu dominacija domaćih nogometaša koji su pokušavali doći do izjednačenja, ali bezuspješno.

PIONIRI: Stolac – Zrinjski 2:2 (prekid)

Derbi utakmica između pionira Stoca i Zrinjskog prekinuta je u posljednim minutama susreta pri rezultatu 2:2 zbog napada domaćeg gledatelja na suca utakmice. U čvrstoj i borbenoj utakmici gosti iz Mostara u 25.minuti susreta imali su prednost od 2:0. Domaći nogometaši ostaju oslabljeni kada nakon povrede u 15.minuti susreta igru napušta kapetan Bošković. Ipak do kraja poluvremena domaći nogometaši uspjevaju smanjiti na 2:1. U nastavku utakmice Stolac uspijeva izjednačiti u jednoj dvojbenoj situaciji prilikom prekršaja na vrataru Zrinjskog.

Pioniri Stoca koji su jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi tako su ostali vjerojatno bez bodova zbog prekida utakmice. Šteta što njihov trud i zalaganje na treninzima i utakmicama kao i uspješan rad trenera jedan nepotreban incident može stajati i naslova prvaka.

KADETI: HŠK ZRINJSKI 5:0 FK RADNIK

U subotu 30.04.2016. godine na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski odigrana je utakmica između kadeta HŠK Zrinjski i njihovih vršnjaka iz FK Radnik. Kadeti HŠK Zrinjski bili su uspješniji i slavili su s velikih 5:0, iako su gosti mogli doći do izjednačenja, ali su promašili jedanesterac pri rezultatu 1:0 za HŠK Zrinjski. Strijelci za HŠK Zrinjski bili su Mateo Božić i Ante ljubić s dva pogotka, te Ante Krstanović s jednim pogotkom. HŠK Zrinjski nastupio je u sastavu: Nikola Šunjić, Marin Đordan, Marko Džida, Mateo Božić, Igor Savić, Toni Šunjić, Ivor Krešić, Kristijan Stanić, Danijel Karačić, Ante Ljubić, Marin Butigan. Još su nastupili: Ivan Bošnjak, Ante Krstanovi, Luka Cvitanović, Lovro Kordić, Patrik Brajković. Kadeti HŠK Zrinjski se nalaze na šestom mjestu premijer omladinske lige s osvojenih 47 bodova nakon 24. odigrane utakmice.

JUNIORI. HŠK ZRINJSKI 1:0 FK RADNIK

U subotu 30.04.2016. godine na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski odigrana je utakmica između juniora HŠK Zrinjski i njihovih vršnjaka iz FK Radnik.Juniori HŠK Zrinjski bili su uspješniji i slavili su s minimalnih 1:0. Strijelac jedinog pogotka za HŠK Zrinjski bio je Josip Miketek. HŠK Zrinjski nastupio je u sastavu Luka Zelenika, Vencel Kožul, Zvonimir Krtalić, Josip Miketek, Mateo Vukša, Marijan Bagarić, Srđan Vulić, Marijan Čavar, Ivan Sušić, Stjepan Radeljić, Filip Miletić. Još su nastupili: Marino Sabljić, Ivan Šetka, Milorad Albijanić, Antonio Miličević, Mario Martinović. Juniori HŠK Zrinjski nalaze se na prvom mjestu premijer omladinske lige s osvojenih 58 bodova nakon 24 odigrane utakmice. Iza naših juniora su FK Sarajevo s osvojenih 54 boda iz 24.odigrane utakmice i FK Sloboda s osvojenih 54 boda iz 25.odigranih utakmica.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P