Mladi Plemići odigrali utakmice Premijer Omladinske Lige

JUNIORI: HŠK ZRINJSKI 2:0 FK ŽELJEZNIČAR

U subotu su na pomoćnom igralištu HŠK Zrinjski snage odmjerili juniori HŠK Zrinjski i FK Željezničar. Utakmica se igrala u okviru  10. kola juniorskog prvenstva Bosne i Hercegovine. Zrinjski je odlično otvorio utakmicu te je već u 14. minuti preko Domgjonaja došao u vodstvo od 1:0.

Krajnji rezultat utakmice bilježimo u 89. minuti kada na 2:0 i točku na i stavlja Anes Mašić. Ovom pobjedom HŠK Zrinjski je skupio 20 bodova i nalazi se na 5. mjestu.

HŠK Zrinjski – FK Željezničar 2:0 (Domgjonaj 14′, Mašić 89′)

HŠK Zrinjski: Butigan, Džida, Duraković, Ljubić, Savić (90. Krstanović), Bošnjak, Šunjić, Rozić (90. Križanac), Hajdarević (87. Bandić), Božić (79. Cigelj), Domgjonaj (65. Mašić).

 

KADETI: HŠK ZRINJSKI 0:0 NK ŠIROKI BRIJEG

Nakon pionira sastali su se i kadeti HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg. Za razliku od prve utakmice u ovoj nije bilo pogodaka i završila je 0:0. Mladi Plemići imali su više od igre, ali nije bilo nekih izrazitih prilika te je utakmica završila najrealnijim rezultatom.

HŠK ZRINJSKI: MILOVIĆ MATKO (V), KREŠIĆ MIRO, KNEŽEVIĆ PAOLO, ŠUTA RIAD, RADOŠ JOSIP, GRGIĆ KARLO, LOVRIĆ LUCIANO, MUSELIMOVIĆ DENIS, IVANKOVIĆ PETAR, ČOKO GABRIJEL, BOŠNJAK PATRIK.           

PIONIRI: HŠK ZRINJSKI 0:2 NK ŠIROKI BRIJEG

U subotu su osim kadeta svoju utakmicu u okviru Prvenstva BiH odigrale i pionirske ekipe nogometnih klubova HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg. 

U prvom poluvrmenu mladi nogometaši iz Širokog Brijega su pružili bolju igru i postigli dva gola što je na kraju bio i konačni rezultat.

U drugom poluvremenu pioniri HŠK Zrinjski pokušali su stići Širokobriježane. Imali su i jednu prečku, ali krajnji rezultat je ipak glasio HŠK Zrinjski – NK Široki Brijeg 0:2.

HŠK ZRINJSKI: PUŠIĆ  NIKOLA (V), IVANKOVIĆ  MATIA, STANIĆ  SANDRO, VRANKIĆ  IVAN, ČULE MIRKO, BUTUROVIĆ  EDIS, BOGDAN  TINO, MUSA  FILIP, ŠAKOTA  MATEJ, ĐOGIĆ  ĐORĐE, NOVAK  DAVID.

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P