Mladi Plemići odigrali susrete premier omladniske lige

PREDPIONIRI: HŠK ZRINJSKI 1:1 FK VELEŽ

Danas su na pomoćnom travnjaku stadiona HŠK Zrinjski sastali predpioniri HŠK Zrinjski i FK Velež.

Utakmica je završila neodlučenim rezultatom 1:1. Momčad FK Veleža je povela u 24 minuti, a izjednačujući pogodak momčad HŠK Zrinjski je postigla u 44 minuti strijelac je bio Tino Bogdan.Predpioniri HŠK Zrinjski nastupili su u sastavu: Matić Sandro, Gažo Roberto, Stanić Sandro, Ćubela Marko, Zovko Luka, Grubešić Ivan, Bogdan Tino, Kolobara Mateo, Mikulić Petar, Džidić Ivan, Novak David. Još su igrali Sudar Ivor, Stanković Zoran, Šakota Matej, Vrankić Ivan, Raguž Marko.

PIONIRI: HŠK ZRINJSKI 0:1 FK VELEŽ

Nakon predpionira na teren pomoćnog stadiona pod Bijelim Brijegom istrčali su i pioniri HŠK Zrinjski i FK Velež. U ovoj utakmici više sreće imali su gosti koji su slavili pobjedu rezultatom 0:1. Pioniri HŠK Zrinjski na teren su izašli u sastavu: Matić Renato, Grle Martino, Bošnjak Patrik, Repović Darko, Brkić Lucciano, Šilić Nikša, Krešić Miro, Bošković Blaž, Ivanković Petar, Miličević Marin, Muselimović Denis. Još su igrali: Bilić Mate, Miličević Josip, Aničić Ilija.

KADETI: HŠK ZRINJSKI 0:0 NK ČELIK

Danas su se na pomoćnom travnjaku stadiona pod Bijelim Brijegom u okviru Premijer omladinske lige BiH sastali kadeti HŠK Zrinjski i NK Čelik. Nazočni gledatelji gledali su jednu dosta otvorenu utakmicu u kojoj su obije momčadi imale svoje šanse koje nisu uspjele iskoristiti. Na kraju rezultat 0:0 i podjela bodova koja je s obzirom na viđeno i najrealniji ishod.

JUNIORI: HŠK ZRINJSKI 2:1 NK ČELIK

Juniori HŠK Zrinjski nastavljaju sa dobrim igrama i pobjedama. Danas su tako mladi Plemići trenera Gagre na svom terenu svladali NK Čelik rezultatom 2:1. Mladi Plemići bili su bolji tijekom cijekog susreta i na kraju su sasvim zasluženo slavili. Prvi pogodak za Zrinjski postigao je kapetan Miketek. Na 2:0 povisio je Miličević, a čast gostiju spasio je pogotkom za 2:1 Adilović.

 

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P