Mladi Plemići odigrali prijateljske susrete i utakmice MAS lige

Juniori: HŠK Zrinjski 1:0 HNK Stolac

U subotu 20.02.2016.g. na pomoćnom igralištu stadiona HŠK Zrinjski sastali su se juniori Zrinjskog protiv seniora HNK Stolac. Utakmica se igrala po terenu natopljenom vodom što je ometalo igru obije momčadi, a na kraju su mladi Plemići slavili rezultatom 1:0. Strijelac za pobjedu Plemića bio je prekrasnim pogotkom Sušić.

HŠK Zrinjski: Miletić 80′ (Medan), Zelenika 75′ (Krndelj), Kožul, Bevanda, Vulić, Krtalić, Miketek 75′ (Jurić), Ćavar, Milićević 70′ (Bagarić), Sušić, Albijanić. Trener Nenad Gagro.

Pioniri: NK Široki Brijeg 2:0 HŠK Zrinjski

U subotu 20.02. na Mostarskom blatu odigrana je utakmica pionira NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski. Rezultat utakmice 2:0 za NK Široki Brijeg.

Limači: HŠK Zrinjski – ŠN Sport Talent  5:1

U subotu 20.02.2016.g. na pomoćnom igralištu stadiona HŠK Zrinjski sastali su se limači HŠ K Zrinjski i ŠN Sport Talent. Rezultat je bio 5:1 za HŠK Zrinjski. Strijelci za HŠK Zrinjski bili su Antonio Anđelić 2 Emanuel Peko   2 Luka Cvitković.

Zagići: HŠK Zrinjski – ŠN Sport Talent  3:3

U subotu 20.02.2016.g. na pomoćnom igralištu stadiona HŠK Zrinjski sastali su se zagići HŠK Zrinjski i ŠN Sport Talent. Rezultat je bio 3:3. Strijelci za HŠK Zrinjski bili su Antonio Arapović, Filip Šakota i Niko Biokšić.

 
 

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P