Mladi Plemići četvrti u Danskoj

Na međunarodnom turniru u Danskoj – Lyngby Cup – kadeti i juniori ostvarili su odlične uspjehe. Na turniru je sudjelovalu 13 ekipa iz Danske, Švedske, Norveške, Islanda, Turske i BiH. Juniori Zrinjskog odigrali su odličnu utakmicu u kojoj su slavili protiv Lyngbya sa 1:0 koji je i pobjednik turnira. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Sabljić u 62. minuti. Iako su imali jednak broj bodova kao i vodeća ekipa grupe, zbog lošije gol razlike mladi Plemići su se borili za 3. mjesto protiv AB Copenhagena gdje su ostali poraženi te tako završili na 4. mjestu.

Kadeti Zrinjskog u 3. kolu doživjeli su poraz protiv danske ekipe Randers Freje koji je ukupni pobjednik turnira. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom od 2:1. Ipak u nastavku utakmice Danci dolaze do uvjerljive pobjede u posljednim minutama susreta kada su dva igrača Zrinjskog bila ozljeđena. U posljednjem susretu sa ekipom Lyngby BK kadeti su izgubili i osvojili 4. mjesto.

Lyngby Cup su treneri mladih selekcija iskoristili kao izvrsnu pripremu i procjenu stanja za predstojeću Omladinsku Premier ligu BiH.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P