Marinović: Podignuti momčad i pobijediti Radnik

Prošle sezone jedanaesterci su bili kobni protiv Olimpica, a ove sezone protiv Sarajeva.

Ispada da Vinko Marinović kao trener Zrinjskog još uvijek ne zna za poraz u Kupu, ali ni za prolaz.

– Jedanaesterci su uvijek lutrija. Nažalost, opet nismo imali sreće, baš kao i prošle sezone, izjavio je Marinović.

– Utakmica je bila kvalitetna i neizvjesna, kao što se i očekivalo, budući da su igrale dvije ponajbolje momčadi u BiH. Ipak, mjesta u osmini finala bilo je samo za jedan klub. Igrači su dali svoj maksimum, ali to nam ipak nije bilo dovoljno za pobjedu. Većim dijelom utakmice smo kontrolirali igru, uspjeli smo i povesti u drugom poluvremenu, ali tu prednost nismo uspjeli zadržati više od dvije minute. Na kraju su odlučivali jedanaesterci koji su za nas opet bili kobni. Ne prreostaje nam ništa drugo nego čestitati Sarajevu, dodao je trener Zrinjskog.

Plemići nemaju puno vremena za žaljenje nakon eliminacije iz Kupa, budući da ih već u nedjelju čeka prvenstvena utakmica protiv Radnika. Prošle sezone su nakon poraza u polufinalu napravili veliki kiks protiv Mladosti (0:0), tako da će psihološka priprema za Bijeljince biti vrlo važna.

– Naravno da smo razočarani što smo opet ispali nakon jedanaesteraca, ali razočaranje nakon Olimpica je bilo puno veće nego što je to slučaj sada, budući da se tada radilo o polufinalu. Ipak, moj zadatak je podignuti momčad koja će u nedjelju imati imperativ pobjede protiv Radnika kako bi se opet vratili na željeni kolosijek, zaključio je Marinović.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P