Marinović: Možda nismo zaslužili niti bod

Zrinjski je i dalje lider, prednost ispred pratnje i dalje iznosi dva boda, ali svjestan je trener Plemića Vinko Marinović da naša momčad nije izgledala dobro u posljednje dvije prvenstvene utakmice protiv Borca (1:2) i Radnika (0:0), pogotovo u ovoj potonjoj u kojoj smo već treći put ove sezone odigrali bez pogodaka pred domaćim navijačima.

– Odigrali smo ispod svake razine i zaslužili smo kritike. Obzirom na igru, možda nismo zaslužili niti ovaj bod koji smo osvojili, razočarano je komentirao naš trener nakon trećeg remija ove sezone.

Iako smo se nadali kako se pražnjenje u utakmici protiv Sarajeva neće odraziti u utakmici protiv Radnika, od starta utakmica bilo je vidljivo da igrači nisu u željenom ritmu.

Trener Radnika Slavko Petrović razloge naše “nemoći”  pronašao je i u ranom početku priprema, aludirajući da je nemoguće tako rano krenuti s radom i onda cijeli prvi dio sezone igrati u istom ritmu.

– Ima tu niz faktora, ali jedina istina je da nismo bili na željenoj razini, pogotovo u trkačkom smislu. Mučili smo se od starta utakmice zbog čega smo pokušali prodrmati momčad s dvije izmjene već na poluvremenu, a iako smo u nastavku u nekoliko situacija uspjeli ugroziti gol Radnika, ipak nismo uspjeli doći do pogotka, dodao je Marinović.

Usprkos novom kiksu, Zrinjski je ostao vodeći.

– Prvi smo i to je, naravno, odlično. Možemo biti zadovoljni igrom u defenzivi,  što najbolje sugerira činjenica da u devet od deset utakmica nismo primili pogodak, ali ono što nije dobro jest da smo se u dosta utakmica mučili. Naša igra jednostavno mora biti puno bolja, a to je, naravno, moja odgovornost, zaključio je trener Zrinjskog.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P