Marinović: Goran Karačić je bio odličan

Zrinjski je opet na pobjedničkom kolosijeku.

Nakon tri prvenstvene utakmice bez pobjede (Borac 1:2, Radnik 0:0, Vitez 0:1), Plemići su do trijumfa stigli velikim preokretom protiv Željezničara.

Plavi su u Mostaru vodili do 86. minute pogotkom Brazilca Tiaga Farije, ali Ognjen Todorović i Miloš Filipović ipak su se pobrinuli da bodovi ostanu u Mostaru.

– Sigurno je ovo vrlo važna pobjeda za za nas. Bili smo u negativnoj seriji i trebali su nam bodovi kako bi zadržali priključak za vodećom Slobodom, izjavio je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

– Teren je bio jako težak, što nam je dodatno otežavalo posao, pogotovo nakon što smo došli u rezultatski zaostatak. Morali smo tražiti pogodak, što nas je jako trošilo, tako da smo ostavljali Željezničaru puno prostora za kontranapade. Protivnik je imao nekoliko odličnih prilika, ali spasio nas je Goran Karačić, koji je opet bio odličan. U nastavku smo vrlo rano napravili sve tri izmjene, jer je bilo jasno da trebamo nešto promijeniti ako želimo doći do preokreta. Na kraju smo imali i sreće, ali ipak želim čestitati svojim igračima, jer su pokazali karakter i smogli snage za veliku pobjedu, dodao je Marinović.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P