Marin Galić prvo pojačanje ovog ljeta

HŠK Zrinjski službeno potvrđuje angažman prvog novog igrača u ljetnom prijelaznom roku, a to je povratnik u redove Plemića Marin Galić.

Danas 21-godišnji branič u Mostar stiže nakon vrlo dobre sezone u dresu Mladosti za koju je u protekloj sezoni upisao 31 nastup, a suradnja je dogovorena na dvije godine.

Marin je rođen 21. rujna 1995. godine u Kiseljaku, a u HŠK Zrinjski je prvi put stigao kao 15-godišnjak.

Nakon što je prije tri godine zaključio juniorski staž, službeni debi za prvu momčad Plemića upisao je 22. listopada 2014. godine u Kup pobjedi protiv Sloge (4:1), a tri dana kasnije debitirao je i u Premijer ligi protiv Travnika (3:1).

U zimskom prijelaznom roku 2015. odlučio je otići na posudbu u Branitelj u kojem je proveo sljedećih osamnaest mjeseci, a onda je uoči prošle sezone potpisao za Mladost u kojoj je proveo dvanaest mjeseci.

– Opet sam igrač Zrinjskog i jako sam sretan zbog toga. Nakon posudbe u Branitelju i sezone u Mladosti, ovo je sigurno veliki korak naprijed za mene i iskreno vjerujem da ću ispuniti očekivanja, kako svoja koja su jako velika, tako i ljudi iz Zrinjskog koji su me odlučili vratiti. Želim se zahvaliti svojoj obitelji koji su mi velika podrška, ali i svim ljudima, trenerima i suigračima iz svog bivšeg kluba Mladosti, jer su oni također zaslužni što sam opet obukao dres prvaka BiH. Jedva čekam početak priprema za novu sezonu, izjavio je Galić.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P