Mali Zrinjevci se plasirali na završni turnir DFA

Jučer je bilo veselo u Arena Sport Centru gdje je nakon posljednjih utakmica održana svečanost dodjele medalja i pehara za najbolje ekipe ovogodišnje DFA lige za regiju Hecregovina. Razloga za slavlje imali su i nogometaši Zrinjskog rođeni 2007., a koji su osvojili prvo mjesto u svojoj uzrastnoj kategorij. Mali Zrinjevci su se plasirali na završni turnir DFA lige koji će se održati 14. i 15. travnja u Sarajevu. Odličja nogometašima dodjelio je Draženko Lovrić, otac tragično preminulog Luke, koji je igrao za generaciju Plemića 2009. godište. Naime, najbolji igrači lige ove godine su dobili i pehar koji nosi naziv Luka Lovrić. Najbolji igrači DFA lige za regiju Hercegovina kod godišta 2007. je Sergej Ignatkov (HŠK Zrinjski),

2007. godište

Teo Mikulić (HŠK Zrinjski): Drago mi je što smo osvojili prvo mjesto i što ćemo u Sarajevu probati obraniti osvojenu titulu od prošle godine.

Sergej Ignatkov (HŠK Zrinjski): Sretan sam što sam proglašen najboljim igračem, ali to naravno ništa ne bi bilo moguće bez podrške svih mojih suigrača, mislim da smo sve ovo ostvarili svojim zajedništvom na terenu i van njega.

Leon Koso (HŠK Zrinjski): Super je što smo uspjeli osvojiti titulu prvaka za naše godište, kao i prošle sezone. Bili smo dobri u svim utakmicama i nadam se da ćemo i na završnici DFA lige u Sarajevu uspjeti obraniti titulu koju smo osvojili prošle godine.

Uzrast Plemića 2007. godište vodi trener Tihomir Tiki Skoko

HERCEGOVINA.info

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P