M.T. Abraham Group generalni sponzor HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski Mostar s velikim zadovoljstvom želi potvrditi kako je s kompanijom M.T. Abraham Group potpisao Ugovor o generalnom sponzorstvu u trajanju na pet godina, odnosno do sezone 2025./2026. tijekom kojih će M.T. Abraham Group biti glavni sponzor šesterostrukog prvaka BiH.

Društvena odgovornost i uključenost u zajednicu dvije su temeljne vrijednosti M.T. Abraham Group, a ulaganje u zajednicu, uz poslovne i etičke vrijednosti, imaju ključnu ulogu u uspjehu Grupacije. U M.T. Abraham Groupu vjeruju da su kultura, obrazovanje i sport najbolje platforme za promicanje postignuća, kreativnosti i predanosti, posebno među mlađom generacijom.

Kao dio najvećeg sponzorstva u povijesti kluba, HŠK Zrinjski će zajedno s M.T. Abraham Group razviti i obrazovni program koji će biti prilagođen mlađim uzrastima kluba i osigurati predanost izvrsnosti, kako na terenu tako i izvan njega, uz promicanje akademskih postignuća i budućih ciljeva mladih.

Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Group

“HŠK Zrinjski Mostar jedan je od najznačajnijih klubova u regiji, te vodeći klub u Bosni i Hercegovini. HŠK Zrinjski ima velike planove u godinama koje su pred nama i želimo uložiti sredstva kako bi se ti planovi ostvarili. Odlučno, dosljedno i uz puno zalaganja naših navijača, uprave, trenera i igrača, želimo dati veliki doprinos kako bi HŠK Zrinjski Mostar uzletio do novih visina u domaćim i europskim natjecanjima.”

Denis Lasić, predsjednik HŠK Zrinjski Mostar

“Želimo izraziti našu zahvalnost M.T. Abraham Group na čelu s predsjednikom Amirom Grossom Kabirijem koji je prepoznao HŠK Zrinjski kao jedan od najistaknutijih i najprestižnijih nogometnih klubova u Bosni i Hercegovini, ali i njegovu značajnu ulogu u zajednici, kao i potencijal da nastavi rasti kao klub. Pred nama je dugogodišnja suradnja i uvjeren sam da će ta suradnja biti uspješna za obje strane.”

Nemanja Bilbija, kapetan HŠK Zrinjski Mostar

“Glavni zadatak nas igrača i trenera je igra na terenu, a da bismo postigli dobre rezultate, osvajali trofeje i igrali u europskim natjecanjima potrebna je financijska stabilnost. Uz podršku M.T. Abraham Group nastavit ćemo pobjeđivati i ostvarivati zacrtane ciljeve.”

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P