Kristijan Stanić svojom igrom stekao naklonost navijača

Tek mu je 17. godina, a već je odigrao nekoliko utakmica za prvi tim HŠK Zrinjski, a borbenost koju je pokazao već mu je donijela naklonost navijača i epitet igrača koji će u skoro vrijeme biti nositelj igre Plemića. Riječ je o Kristijanu Staniću, mladom nogometašu koji je ponikao u Školi nogometa HŠK Zrinjski i koji je standardni član mlađih selekcija reprezentacije BiH.

Slišković je sinoć Kristijana ubacio u početni sastav protiv Ludogoretsa, a on sam je svojom igrom stekao naklonost navijača. Evo što je za naš portal HERCEGOVINA.info rekao Kristijan dan nakon utakmice,

Za početak čestitke na igri na sinoćnjoj utakmici.

“Hvala vam puno na čestitkama”

Kakvi su osjećaji igrati utakmicu pred onako sjajnim navijačima?

“Osjećaji igrati na punom stadionu pred svojim navijačima su fenomenalni. Veliko zadovoljstvo mi je igrati pred svojom navijačima, a ovacije nakon utakmice koje su nam uputili Ultrasi i ostali navijači su neopisive”.

Tvojom igrom i zalaganjem zadovoljni su trener i navijači. Da li si ti zadovoljan svojom igrom?

“Drago mi je sto su svi zadovoljni, ja sam se sinoć trudio da dam svoj maksimum i tako opravdam povjerenje koje sam dobio. Ja nisam baš zadovoljan svojom igrom, uvijek može biti bolje i trudit ću se da ispravim gdje sam griješo”.

Što očekuješ u nastavku ove sezone?

“Očekujem velik napredak u nastavku sezone za sebe, kao i za svoje suigrače . Potrudit ću se da pokažem svoje kvalitete. Nadam se da ćemo ovim našim vjernim navijačima donijeti još jednu titulu jer su oni to zaslužili”.

Za kraj poruka tim vjernim navijačima.

“Zahvaljujem se vjernim navijačima na podrški koju pružaju Zrinjskom, i meni osobno. Nadam se da ćemo im mi vratiti igrama na terenu i pobjedama”.

HERCEGOVINA.info

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P