Kamp velikog Real Madrida u Mostaru

Real Madrid CF, deseterostruki prvak Europe i službeno najbolji klub 20. stoljeća prema izboru FIFA-e, u suradnji s HŠK Zrinjski od 19. do 23. ožujka 2016. godine u Mostaru će prezentirati svoju nogometnu metodologiju za razvoj mladih igrača.

U suradnji s agencijom Be Free Football – Zlatko Marić, Real Madrid Fondacija prvi put u BiH dovodi najveći svjetski klub, a program će biti usmjeren na napredak individualnog treninga u tehnici i taktici, rješavanju problema i donošenju odluka na terenu.

Također, cilj ovog kampa bit će da mladi igrači osjete vrijednosti koje su povezane s Real Madridom kao što su vodstvo, timski rad, poštivanje drugih, solidarnost i trud.

Kamp je namijenjen za polaznike uzrasta od sedam do sedamnaest godina, a s istima će raditi službeni treneri Kraljevskog kluba, koji će održati i predavanje za trenere.

Svaki sudionik kampa dobit će sportsku opremu (šorc, dres, štucne) i diplomu, a onima koji se pokažu u najboljem svjetlu bit će ponuđen odlazak u Madrid u posjetu velikom klubu.

Cijena petodnevnog kampa iznosi 175 eura, a broj polaznika je ograničen.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti u Školi nogometa HŠK Zrinjski.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P