Kadeti i pioniri odigrali utakmice Premijer Lige BiH U-15 i U-17

Danas su na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski odigrane utakmice 16. kola Premijer Lige BiH U-15 i U-17. Mladi Plemići za protivnika su imali vršnjake iz FK Zvijezde 09.

Pioniri HŠK Zrinjski i FK Zvijezde odigrali su utakmicu bez pobjednika, a susret je završio rezultatom 1:1. Pioniri HŠK Zrinjski od 29. minute imali su rezultatski zaostatak od 0:1 u 64. minuti uspijevaju izjednačiti rezultat na 1:1 pogotkom Mateja Šakote, što je na kraju bio i konačan rezultat.

PIONIRI HŠK ZRINJSKI: Nikola Pušić, Petar Milićević, Boris Zovko, Luka Zovko, Mirko Čule, Filip Pandža, Marko-Leonard Raguž, Marko Ćubela, Mladen Blažević, Matej Šakota, Damir Marić još su igrali: Zoran Stanković, Zvonimir Marić, Saša Vazgeč, Marko Mandić.

U utakmici Kadeta HŠK Zrinjski i FK Zvijezde 09 uspješniji su bili nogometaši iz FK Zvijezde 09, koji su pobjedili rezultatom 1:2. Mladi Plemići došli su do prednosti od 1:0 pogotkom Petra Miličevića u 61. minuti, imali su Plemići još prilika da uvećaju svoje vodstvo, ali nisu uspjeli i gosti su to kaznili i postigli pogodak za 1:1 u 76. minuti. Kadeti HŠK Zrinjski pokušali su rezultat ponovno preokrenuti u svoju korist, ali gosti nakon jednog prekida u 80 minuti postižu pogodak za vodstvo od 1:2, što je na kraju bio i konačan rezultat utakmice 16. Kola Premijer Lige BiH U -17.

KADETI HŠK ZRINJSKI: Marko Miletić, Riad Šuta, Patrik Bošnjak, Matia Ivanković, Ivan Vrankić, Robert Mičeta, Ahmed Škembić, Semir Tiro, Petar Miličević, Ivan Bašić, Nikša Šilić još su igrali Ivan Mihalj i Franjo Vrljić.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P