Kadeti i pioniri HŠK Zrinjski izgubili od vršnjaka iz FK Željezničar

PIONIRI: FK ŽELJEZNIČAR – HŠK ZRINJSKI 2:0 (2:0)

Pioniri sarajevskog Željezničara svladali su danas na svom terenu HŠK Zrinjski sa 2:0, a sav posao su riješili u svega par minuta prvog poluvremena. Prvo je u 16. minutu Eldar Mulasomanović pogodio za 1:0, a samo dvije minute kasnije u strijelce se upisao i Dario Ćorić. Mogli su gosti da smanje krajem poluvremena rezultat, no najstrožiju kaznu nije iskoristio Ivan Džidić, te je ostalo do samog kraja 2:0.

HŠK Zrinjski: Pušić, Ivanković, Stanić, Vrankić, Džidić, Buturović (od 36. Kolobara), Bogdan (od 52. Gažo), Šunjić (od 36. Musa), Šakota (od 36. Novak), Đogić, Sabljić (od 52. Begluk)

HERCEGOVINA.INFO

 

KADETI: FK ŽELJEZNIČAR – HŠK ZRINJSKI 2:0 (2:0)

Kadeti Željezničara svladali su ekipu HŠK ZrinjskI u okviru Omladinske Premijer lige rezultatom 2:0 (2:0).

Kadeti Željezničara su svladali HŠK Zrinjski rezultatom 2:0(2:0). Ekipa Željezničara je od samog starta susreta bila bolja, te je oba pogotka postigla u prvom poluvremenu. Prvi gol je postignut u 14. minuti, a mrežu gostiju je zatresao F. Duraković. Samo četiri minute nakon toga mreža gostiju se opet trese, a strijelac je A. Huskić . Domaći su odlično čuvali prednost u drugom poluvremenu, te zasluženo osvojili tri boda u ovoj utakmici.

HŠK ZRINJSKI: Dagoja, Šuta, Bošnjak, Krešić, Radoš, Grgić, Stanić, Jozić, Lovrić, Čoko, Šilić.

 

HERCEGOVINA.info

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P