Kadeti i juniori svladali FK Radnik

KADETI: HŠK ZRINJSKI 3:2 FK RADNIK

Danas su u jednoj izuzetno zanimljivoj utakmici kadeti HŠK Zrinjski svladali vršnjake iz FK Radnik rezultatom 3:2. Gosti su prvi došli do vodstva u 26. minuti, a strijelac je bio Knežević. Na 1:1 je poravnao Krešić iz kaznenog udarca u 36. minuti i to je bio rezultat prvog dijela.

Zrinjski u vodstvo od 2:1 dovodi Kordić u 44, a na 2:2 poravnava Krstić u 48 minuti. Konačan rezultat i pobjedu Plemićima donosi Borovčanin u 77. minuti utakmice.

JUNIORI: HŠK ZRINJSKI 4:1 FK RADNIK

Nakon kadetskih momčadi danas su se sastali i juniori HŠK Zrinjski i FK Radnik. U prvom dijelu Zrinjski je imao više od igre, ali mreže su mirovale. Drugo poluvrijeme je kasnilo petnaestak minuta zbog jake kiše koja je pogodila Mostar.

U drugom dijelu Zrinjski je očitao pravu lekciju gostima iz Bijeljine. Plemići su poveli preko Rozića. Na 2:0 povisio je prekrasnim udarcem iz slobodnog udarca Ćavar. Za 3:0 pogodio je Hajdarević, a svojim drugim pogotkom, ovaj puta iz kaznenog udarca Ćavar pogađa za 4:0. Gosti su iz kaznenog udarca preko Despotovića postigli počasni pogodak za 4:1.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P