KADETI HŠK ZRINJSKI PRIPREMAJU SE ZA DRUGI DIO SEZONE

Nogometaši HŠK Zrinjski U-17 pod vodstvom trenera Maria Ivankovića pripremaju se za drugi dio sezone 19/20.

Kadeti HŠK „Zrinjski“ s pripremama su započeli 13.01.2020. god. Uz redovne treninge mladi Plemići imati će i pripremne utakmice od kojih je prva na rasporedu u nedjelju 26.01.2020. s početkom u 12:00h na pomoćnom terenu stadiona HŠK „Zrinjski“ Mostar. Protivnik kadetima HŠK Zrinjski biti će reprezentacija Crne Gore U-17.

Prvi dio sezone kadeti HŠK Zrinjski završili su na drugom mjestu Premijer Lige BiH U-17 s osvojenih 47 bodova (15 pobjeda,2 neodlučena susreta, 2 poraza, gol razlika 44:19).

Veći dio prvog djela sezone kadete HŠK Zrinjski vodio je trener Teo Krešić, u prvom kolu kadeti HŠK Zrinjski upisali su poraz od vršnjaka iz FK Sarajeva, a nakon toga su ubilježili niz od 17 utakmica bez poraza (15 pobjeda i 2 neriješena susreta). Trener Teo Krešić kadete je vodio do 16 kola Premijer Lige BiH U-17, nakon kojeg odlazi za trenera u seniorsku momčad HŠK Zrinjskog kao asistent glavnog trenera.

Za novog trenera kadeta HŠK Zrinjski postavljen je Mario Ivanković igračka legenda HŠK Zrinjski, kapetan i dugogodišnji član stručnog stožera seniorske momčadi HŠK Zrinjski. Pod vodstvom trenera Ivankovića kadeti HŠK Zrinjski nastavljaju niz bez poraza i upisuju dvije pobjede, ali ponovni poraz od FK Sarajeva prekida niz neporaženosti kadeta HŠK Zrinjski. Mladi Plemići zaključuju prvi dio sezone pobjedom nad FK Radnikom u 19. kolu Premijer Lige BiH U-19.

Kadeti HŠK Zrinjski osim u Premijer Ligi BiH U-17, natječu se i u Prvoj Ligi za kadete HNK/Ž, gdje zauzimaju prvo mjesto s osvojenih 29 bodova iz 11 susreta u kojima su upisali 9 pobjeda i 2 neodlučena susreta te su prvi dio sezone završili bez poraza uz gol razliku 30:5. Trener Elvis Margeta vodio je kadete HŠK Zrinjski u ovim susretima, a radio je kao trener kadeta i juniora u HŠK Zrinjski, ali nakon dugi niz godina u radu s mladim igračima trener Margeta će u drugom dijelu sezone voditi momčad iz Čitluka HNK Brotnjo u Drugoj ligi FBiH – skupina Jug, te mu ovim putem želimo puno sreće u daljnjem radu.

Našim trenerima i nogometašima HŠK Zrinjski želimo puno sreće u nastavku sezone!!

Vjerujemo da uz kvalitetne pripreme, rad i trud mladi Plemići pod stručnim vodstvom trenera Maria Ivankovića i njegovog pomoćnika Ivana Dominkovića kadeti HŠK Zrinjski mogu i do titule državnog i županijskog prvaka.

SRETNO MLADI PLEMIĆI!

KADETI HŠK ZRINJSKI PRIPREMAJU SE ZA DRUGI DIO SEZONE Nogometaši HŠK Zrinjski U-17 pod vodstvom trenera Maria…

Objavljuje Škola Nogometa HŠK "Zrinjski" MostarUtorak, 21. siječnja 2020.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P