Juniori pregazili Travnik 7:0; a Kadeti svladali Travnik 3:0

KADETI: HŠK ZRINJSKI 3:0 NK TRAVNIK

Na pomoćnom igralištu stadiona pod Bijelim Brijegom u okviru 18 kola Omladinske lige sastali HŠK Zrinjski i NK Travnik. Mladi Plemići bili su puno bolji protivnici, te su na kraju slavili rezultatom 3:0.

Strijelci za HŠK Zrinjski bili su Savić 2 i Ljubić.

JUNIORI: HŠK ZRINJSKI 7:0 NK TRAVNIK

Juniori HŠK Zrinjski pregazili su danas NK Travnik u u okviru 18 kola Omladinske lige za nogometaše. Bila je to utakmica zbog kojih se dolazi na stadione, a nazočni gledatelji vidjeli su čak 7. pogodaka i svih 7. u mreži gostiju.

Juniori Zrinjskog očitali su pravu lekciju gostima iz Travnika koji su mogli kući i sa još više pogodaka u mreži. Mrežu gostiju načeo je Sušić na asistenciju Bevande. Na 2:0 povisio je Miketek iz kaznenog udarca koji je izborio Sušić. Za 3:0 pogodio je Albijanić, a asistent je opet bio Bevanda. Konačan rezultat prvog dijela 4:0 postavlja Sušić prekrasnim lobom gostujućeg vratara. I u drugom dijelu nastavlja se opsada vrata gostiju. Za 5:0 pogađa Ćavar nakon što je napravio pravi dar mar u kaznenom prostoru gostiju. Za 6:0 svoj treći pogodak postiže Sušić, a konačan rezultat 7:0 postavlja Sabljić.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P