Juniori na Karol Wojtyla Kupu

Juniori HŠK Zrinjski nastupaju na Karol Wojtyla Kupu u Italiji. U skupini s reprezentacijom regije Lazio (LND) i AC Roma osvojili su drugo mjesto. Nakon neriješenog rezultata (0:0) s AC Roma jučer su naši juniori odigrali 2:2 s LND primivši pogodak u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Vodili smo 2:0 nakon prvog poluvremena, a drugi pogodak smo primili u 3. minuti sudačke nadoknade. Dečki su odigrali odličnu utakmicu, a osim dva postignuta pogotka imali i tri velike prilike. Gledatelji su bili zadovoljni našom igrom, a to su nam poslije utakmice potvrdili i treneri suparničke ekipe. Ostaje žal zbog propuštene mogućnosti igranja u finalu, ali smo ponosni na način kojim smo predstavili klub na ovom turniru, rekao nam je trener Plemića Nenad Gagro nakon utakmice.

Ne treba zaboraviti da su mladi Plemići u putu proveli 21 sat,  te odigrali dvije utakmice u dva dana. Kad se uzme u obzir da za ekipu LND igraju igrači koji su pod ugovorima sa prvoligaškim klubovima, a za Zrinjski su nastupila tri igrača  rođena 1997. godine značaj nastupa i rezultata je još veći.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P