Juniori i Kadeti uspješniji u utakmicama protiv HNK Tomislav

Danas su na pomoćnom terenu HŠK Zrinjski kadeti i juniori odigarli svoje prijateljske utakmice.

Juniori su bili uspješniji od svojih vršnjaka iz HNK Tomislav, rezultatom 4:3 gosti su vodili čak tri puta, Plemići su stizali rezultat.Gosti su poveli preko Tadića iz kaznenog udarca, a poravnao je Vukša odličnim udarcem iz slobodnog udarca. Nakon toga ponovo kazneni udarac za goste, ovaj puta vratar Miletić brani, ali odbijena lopta dolazi do Tadića koji dovodi Tomislav u vodstvo od 2:1. U drugom dijelu Gagro mijenja cijelu momčad, a do poravnanja Plemići dolaze iz kaznenog udarca koji je izveo Bagarić. Njegov prezimenjak iz Tomislava ponovo dovodi goste u vodstvo, a na 3:3 poravnava Albijanić. Pobjedu Plemićima donosi Ćorić.

Sastav HŠK Zrinjski: 1 pol. Miletić, Zelenika, Kožul, Krtalić, Fejzić, Milićević P, Vukša, Vulić, Milićević A, Sušić i Sabljić.

2 pol. Medan, Krndelj, Bubalo, Zadro, Ćorić, Domgjonaj, Jurić, Šetka, Martinović, Albijanić i Bagarić.

Kadeti su svladali HNK Tomislav rezultatom 6:1. Gosti su poveli 1:0, a strijelac je bio Stanić. Poravnao je Brajković u 25. minuti. Plemiće u vodstvo dovodi Savić u 28. minuti, a do poluvremena je 3:1. Strijelac je bio Krstanović u 42. minuti. U drugom dijelu na 4:1 povećava Domgjonaj u 60. minuti. Na 5:1 povećava Rozić u 74, a konačan rezultat postavlja Đordan u 76. minuti susreta.

Za kadete HŠK Zrinjski nastupili sui: Dujmović, Đordan, Krešić, Šunjić, Bošnjak, Rozić, Džida, Kordić, Božić, Ljubić, Krstanović. Još su igrali Savić, Bubalo, Raguž, Savić, Cvitanović i Domgjonaj.

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P