Juniori i Kadeti uspješniji u utakmicama Premijer omladinske lige od NK Širokog Brijega

U subotu 26. 03. 2016. na pomoćnom igralištu stadiona pod Bijelim Brijegom sastale su se omladinske selekcije HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg.

KADETI: HŠK Zrinjski 1:0 NK Široki Brijeg

Prvo su na teren istrčale kadetske selekcije. U jednoj dosta zanimljivoj utakmici na kraju su slavili mladi Plemići rezultatom 1:0. Strijelac jedinog pogotka vrijednog tri boda za mlade Plemiće bio je Krstanović u 32. minuti susreta. 

HŠK Zrinjski nastupio je u sljedećem sastavu: Nikola Šunjić, Teo Rozić, Ante Krstanović, Marin Đordan, Lovro Kordić, Igor Savić, Toni Šunjić, Ivor Krešić, Danijel Karačić, Ante Ljubić, Đorđe Medan. Još su igrali: Blago Bubalo, Leonardo Domgjonaj, Marko Džida, Mateo Božić, Kristijan Stanić.

Kadeti HŠK Zrinjski se nalaze na sedmom mjestu Premijer omladinske lige s 34 boda, nakon 19 odigranih utakmica.

 

JUNIORI: HŠK Zrinjski 2:1 NK Široki Brijeg

Nakon kadeta na travnjak pomoćnog terena stadiona pod Bijelim Brijegom istrčali su juniori HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg. I juniorska utakmica završila je pobjedom mladih Plemića koji su svladali svoje vršnjake iz Širokog Brijega rezultatom 2:1. Strijelci za HŠK Zrinjski bili su Miketek i Sabljić. Za goste pogodak je postigao Matić.

Za HŠK Zrinjski nastupili su Vencel Kožul, Zvonimir Krtalić, Anđelo Bevanda, Josip Miketek, Mateo Vukša, Milorad Albijanić, Srđan Vulić, Marijan Ćavar, Antonio Miličević, Ivan Sušić, Filip Dujmović. Još su igrali: Marino Sabljić, Ivan Šetka, Marijan Bagarić, Petar-Krešimir Milićević.

Juniori HŠK Zrinjski nalaze se na drugom mjestu Premijer omladinske lige s 47 bodova samo bod manje od vodećega FK Borca, a naši Mladi Plemići imaju i odigarnu utakmicu manje od FK Borca.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P