JUNIORI HŠK ZRINJSKI JUČER SU ZAPOČELI PRIPREME ZA DRUGI DIO SEZONE 2019/20.

Prvi dio sezone 2019/20. završili su na drugom mjestu Premijer Lige BiH U-19 sa samo bod zaostatka za vodećim FK Željezničarom i izborili su plasman u ¼ finale Kupa BiH za juniore.

Mladi Plemići nastupili su i u UEFA Ligi Prvaka za mlade gdje su u prvom kolu pobijedili prvaka mađarske MTK Budapest ukupnim rezultatom 3:1, a u drugom kolu poraženi su od FC Midjtlland s ukupnim rezultatom 1:3.

U pripremnom periodu za prvi dio sezone 2019/20. mladi Plemići nastupili su i na turniru u Sloveniji gdje su odigrali tri utakmice i upisali dvije pobjede nad NK Mariborom i NK Rudar, te jednu utakmicu bez pobjednika HNK Rijeka. Turnir su završili bez poraza ali ipak su osvojili drugo mjesto, juniori HNK Rijeke našli su se ispred juniora HŠK Zrinjski zbog bolje gol razlike za samo jedan pogodak.

Nakon velikog broja utakmica i zgusnutog rasporeda u prvom dijelu sezone 19/20. juniori HŠK Zrinjski ipak su ostali u utrci za titulu prvaka države i Kupa BiH.

Vjerujemo da uz kvalitetne pripreme, rad i trud mladi Plemići pod stručnim vodstvom trenera Dalibora Cvitanovića i njegovog pomoćnika Davora Landeku juniori HŠK Zrinjski mogu ponoviti uspjeh iz sezone 2018/19. i obraniti titulu prvaka države, a nadamo se i do duple krune u novoj sezoni.

Treba istaknuti da su Blaž Bošković (2001.) i Nikša Šilić (2002.) pred kraj prošle godine potpisali prve profesionalne ugovore s HŠK Zrinjski Mostar, a već od ranije profesionalne ugovore imaju Gabrijel Čoko (2001.), Kristijan Stanić (2001.) i Ivan Bašić (2002.).

Osim njih profesionalne ugovore potpisali su vratar Vojin Savić (2000.), zatim Igor Savić (2000.) i Anes Mašić (2000.) koji ove sezone igraju na posudbi za NK GOŠK Gabela te Ivor Krešić (2001). koji igra za NK Neretva Metković.

Na jučerašnjem prvom okupljanju prve momčadi našla su se i četiri mlada Plemića iz Nogometne škole HŠK Zrinjski, a to su Ivan Bašić, Nikša Šilić, Blaž Bošković i Josip Radoš. Već ranije prvom timu priključeni su Kristijan Stanić, Gabrijel Čoko i Vojin Savić.

SRETNO MLADI PLEMIĆI!!

JUNIORI HŠK ZRINJSKI JUČER SU ZAPOČELI PRIPREME ZA DRUGI DIO SEZONE 2019/20.Prvi dio sezone 2019/20. završili su na…

Objavljuje Škola Nogometa HŠK "Zrinjski" MostarUtorak, 14. siječnja 2020.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P