Jakovljević i Pezer produljili ugovore

Slobodan Jakovljević i Semir Pezer, dvojica igrača kojima su bili istekli ugovori po završetku prethodne sezone, stavili su potpise na nove ugovore sa Zrinjskim – Jakovljević do 31. svibnja 2022., a Pezer do 31. svibnja 2021. godine.

– Produljenje ugovora za mene predstavlja čast i veliko zadovoljstvo, ali i veliku odgovornost zbog ukazanog povjerenja na čemu sam jako zahvalan klubu. Zajedno nastavljamo pisati lijepu priču koja traje već tri godine i sigurno ću sa svojim suigračima nastaviti davati svoj maksimum, a sve kako bismo ostvarili najviše ciljeve Zrinjskog, odnosno zadržali ovu konstantu kada je borba za naslov prvaka u pitanju. U Mostaru se sjajno osjećam i hvala navijačima na podršci koju imam od prvog dana, izjavio je Jakovljević iza kojeg su tri sezone u dresu s lentom u kojima je upisao 93 nastupa i osvojio dva naslova prvaka.

– Nakon dvije godine suradnje klub mi je ponudio produljenje iste na još dvije, a to je najbolja potvrda da ono što ste radili ima određenu težinu i vrijednost. Zahvalan sam na ukazanom povjerenju, a na meni je sada da one dobre stvari ponavljam, ali i da one loše stvari pokušavam ispraviti. Naravno, nadam se da ćemo suigrači i ja donijeti još mnogo radosti našim navijačima, izjavio je Pezer, koji je u naš klub stigao u ljetnom prijelaznom roku 2017. godine i u sljedeće dvije sezone upisao 49 nastupa i osvojio jedan naslov prvaka.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P