HŠK Zrinjski svladao FK Velež i osvojio Memorijal Miroslav Mican Kordić

Danas je na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski odigran 11. Memorijalni Turnir Miroslav „Mican“ Kordić. Nazočnima se na otvaranju turnira obratio Franjo Džidić iz omladinske škole HŠK Zrinjski, a čast da izvede početni udarac na  turniru pripala je unuku pokojnog Miroslava Kordića.Na turniru su sudjelovale četri ekipe, uz domaćina HŠK „Zrinjski“ Mostar još su sudjelovali FK „Velež“ Mostar, HNK „Stolac“ i HNK „Tomislav“ Tomislavgrad.

Prvu utakmicu su odigrali domaćin HŠK Zrinjski i HNK Stolac, nogometaši HŠK Zrinjski bili su bolji s rezultatom 4:2 strijelci za HŠK Zrinjski bili su Kordić Lovro, Božić Mateo, Stanić Kristijan i Raguž Antonio dok su strijelci za HNK Stolac bili Marić Mirko i Šutalo Matej. U drugoj utakmici turnira FK Velež bio je bolji od HNK Tomislav rezultatom 3:0 strijelci za FK Velež bili su Mandžuka Iris sa dva gola i Maid Mrgan.

U 12:00h članovi HŠK Zrinjski s obitelji pok Miroslava „Micana“ Kordića posjetili su grob pok. Miroslava Kordića – MICANA.

Turnir je nastavljen u 13:00h utakmicom za treće mjesto između HNK Tomislav i HNK Stolac rezultat regularnog djela je bio 2:2 (Marć Mirko, Stanković Robert, Gašpar Tadija, Križanac Stipan) te se pristupilo izvođenju jedanesteraca gdje su bolji bili igrači HNK Tomislav  i tako osvojili treće mjesto. U finalu turnira sastali su se HŠK Zrinjski i FK Velež, nogometaši HŠK Zrinjski bili su bolji s 3:0, strijelci za HŠK Zrinjski bili su Božić Mateo s dva pogotka i Đordan Marin. Nagradu za najboljeg strijelca, a ujedno i najboljeg igrača turnira osvojio je Božić Mateo član HŠK Zrinjski. Najbolji vratar turnira je Butigan Marin član HŠK Zrinjski. 

 

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P