HŠK Zrinjski pobjednik turnira Malii Most Kup 2018

Turnir je organiziran za uzrast 2009. i mlađi, a nakon subotnjih utakmica po skupinama u nedjelju je osam najboljih ekipa odigralo svoje utakmice. Najviše su pokazali mali članovi Nogometne škole HŠK Zrinjski sa trenerom Draganom Vrdoljakom.

Nogometaši HŠK Zrinjski nakon odlično odigranih utakmica u subotu kao prvi u skupini plasirali su se u četvrtfinale, gdje su za protivnika imali ekipu FK Velež iz Nevesinja. U zanimljivoj utakmici mali Plemići slavili su pobjedu od 3:0 golovima Domagoja Matića 2 gola i jednim golom Josipa Buhovca.

U polufinalu su se mali Plemići susreli sa ŠF Fortuna, te su slavili pobjedu od 4:1. Golove za Zrinjski u ovoj utakmici su postigli: Domagoj Matić, Josip Buhovac, Sandro Zovko i Marko Drežanjak.

Finalna utakmica donijela je izuzetno zanimljivu utakmicu između HŠK Zrinjski i Mostar SG. Nakon vodstva Mostar SG od 2:0, mali nogometaši Zrinjskog ipak uspijeva poravnati golovima Domagoja Matića i Zlatka Ivankovića, te nakon izvođenja jedanaesteraca uspijevaju osvojiti ovaj prvi nogometni turnir koji je organizirao Mali most iz Mostara.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Domagoj Matić, HŠK Zrinjski

Najbolji strijelac turnira je 
Josip Buhovac sa 6 golova iz HŠK Zrinjski

HERCEGOVINA. INFO

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P