Germain Koaudio potpisao dvogodišnji ugovor

HŠK Zrinjski Mostar službeno potvrđuje da je Germain Koaudio od danas novi Plemić.

Ovaj 23-godišnji Bjelokošćanin u redove prvaka prelazi iz Travnika za koji je prošle godine u 28 službenih utakmica postigao deset pogodaka.

Koaudio je u BiH stigao prije dvije i pol godine kada je stavio potpis na ugovor sa Sarajevom, karijeru je počeo u klubu Moossou FC, a danas je stavio potpis na dvogodišnju vjernost prvaku.

– Napokon sam u Mostaru. Nadao sam se da ću se ranije priključiti momčadi, ali najvažnije je da sam napokon stavio potpis na ugovor i jedva čekam da se priključim momčadi. Sretan sam što sam novi igrač Zrinjskog, jer nije mala stvar kada te želi prvak. U posljednje vrijeme trenirao sam isključivo individualno, tako da zbog toga nisam na sto posto. Bit će mi potrebno jedno vrijeme da uhvatim formu iz prošle sezone, ali opet ponavljam, najvažnije da ću se priključiti momčadi, izjavio je Kouadio.

Nakon Senegalca Laminea Diarre, Ganaca Stanleyja Afedzija i Princea Bobbyja te Kamerunca Williama Tabija, Bjelokošćanin Germain Kouadio je peti nogometaš iz Afrike koji će zaigrati za HŠK Zrinjski.

Germain, dobrodošao u Mostar i želimo ti puno uspjeha u dresu s lentom!

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P