Generacija mladih 2007 za budućnost Plemića

U omladinskoj školi HŠK Zrinjski svakodnevno trenira nekoliko stotina djece raspoređenih u nekoliko kategorija.Možda se među tom djecom rađa neki novi Modrić. Možda će navijači među njima imati idola poput Kreše ili Make, a možda se tu iznjedri neki novi čuvar mreže koji će zaključati vrata Plemića.

Portal HERCEGOVINA.info prati Omladinsku školu HŠK Zrinjski od onih najmlađih Plemića, pa do juniora koji kucaju na vrata prvog tima. Upravo su juniori perjanica kluba, i upravo su oni osvajali naslove prvaka kao njihovi stariji kolege. O juniorima smo pisali puno puta, i ovaj puta ćemo o mlađim Plemićima koji tek krče svoj nogometni kup.

Generacija mladih Plemića rođenih 2007. koje vodi trener Tihomir Tiki Skoko ima sve predizpozicije da upravo iznjedri nekoga s vrha ovoga teksta.

Ova generacija mladih Plemića uspješno predstavlja HŠK Zrinjski na turnirima u regiji. Njihov trener popularni Tiki bivši je nogometaš Zrinjskog poznat po tome da je uvijek ostavljao srce na terenu i da nikada nije odustajao. Zbog toga je bio i ostao ljubimac navijača.

Sve te vrline koje su ga krasile sada prenosi na mlade Plemiće i ovu sjajnu generaciju koje sada vodi. 

HERCEGOVINA.info

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P