Blaž Slišković više nije trener HŠK Zrinjski

Blaž Slišković u sljedećoj sezoni neće biti šef stručnog stožera HŠK Zrinjski.

Nakon nekoliko razgovora koji su vođeni po završetku prethodne sezone, donesen je zajednički zaključak da ugovor neće biti produljen s obzirom na realnu mogućnost, ali i otvorenu želju dosadašnjeg glavnog trenera da karijeru nastavi u inozemstvu.

– Trenerom Zrinjskog sam imenovan četiri puta, što je najbolja potvrda da ovom klubu ne znam reći ne, ali odluka da ne produljimo ugovor je zapravo jedina ispravna i logična. Jednostavno, kao što je bio slučaj i prije godinu dana, moja želja za preuzimanjem nekog kluba izvan granica BiH i dalje postoji, tako da od mene definitivno ne bi bilo odgovorno da sam pristao na nastavak suradnje, a onda vrlo brzo odstupio. Puno je poštenije zaključiti ovu uspješnu priču koju smo zajednički pisali i dati priliku nekom drugom treneru da s momčadi krene u pripreme za novu sezonu, izjavio je Slišković.

Četvrti put šefom stručnog stožera Slišković je imenovan 13. kolovoza 2018. godine, a u 34 službene utakmice s momčadi je upisao 19 pobjeda, devet remija i šest poraza.

Sa Sliškovićem na klupi osvojili smo dva posljednja naslova prvaka BiH, a iza njega su sveukupno rekordne 172 utakmice na klupi HŠK Zrinjski.

HŠK Zrinjski se zahvaljuje gospodinu Sliškoviću što je na otvaranju prethodne sezone pristao još jednom prihvatiti ulogu šefa struke, a cijeneći njegov veliki doprinos koji je ugradio u posljednje tri sezone, Klub mu je u razdoblju do pronalaska novog angažmana odlučio ponuditi ulogu savjetnika Uprave za sportska pitanja, što je gospodin Slišković prihvatio.

blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P