Bez pogodaka protiv Novigrada na IWC-u

Svoj drugi nastup na Istria Winter Cupu Zrinjski nije otvorio na željeni način.
Naime, Mostarci nisu uspjeli pobijediti hrvatskog trećeligaša Novigrad (0:0), koji je tako, nakon uvjerljive pobjede protiv Celja (3:0), kreirao još jedno iznenađenje i napravio veliki korak prema plasmanu u finale, jer će bez njega ostati samo u slučaju ako Zrinjski s više od tri pogotka razlike pobijedi Celje.
Za razliku od prve dvije provjere protiv Osijeka (1:1) i Krke (5:2), Vinko Marinović danas je koristio samo trinaest igrača.
Od prve minute krenuo je isti sastav kao u ponedjeljak, a u nastavku su priliku dobili samo Marin Vranjić i Josip Miketek, odnosno igrači koji su ostali bez minutaže protiv Krke.
Danas su, pak, bez prilike ostali igrači koji su igrali u drugom poluvremenu (Vasilj, Pehar, Laštro, Radeljić, Stojanović, Radulović, Tomić, Todorović, Šćepanović, Filipović, Nikolić) protiv Krke, a oni bi punu minutažu trebali dobiti u petak protiv Celja.
ZRINJSKI: Karačić, Čolić, Graovac, Katanec, Stojkić, Petrak (od 58. Vranjić), Žeravica, Aćimović, Arežina (od 85. Miketek), Zakarić, Mešanović
blender bitcoin cryptomixer best bitcoin mixer P